fbpx
Політика

Анатолій Гриценко закликав нових депутатів оприлюднити правдиві декларації

 Як повідомив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, він ознайомився з деклараціями новообраних молодих депутатів, які раніше в статусі журналістів та активістів, з ризиком для життя, розкривали корупційні схеми чиновників Януковича і рішуче виступали за реформування влади, її прозорість і відкритість.

 «Хлопці з дівчатами! Куди ж все це поділося, як тільки що Вам особисто довелося заповнювати власні декларації про доходи і витрати? Ви дійсно думаєте, що хтось повірить Вам і цим Вашим порожнім деклараціям? Коли топ-журналіст, який публікується і виходить в ефірі декількох каналів, живе в Києві і активно подорожує по світу – отримує, згідно з Вашою декларацією, тільки 8-10 тисяч гривень на місяць, не маючи при цьому ні власного житла, ні одного транспортного засобу?! Або коли прес-секретар політика – мільярдера декларує зарплату 2000 гривень на місяць, в Києві?», – поцікавився він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Анатолій Гриценко закликав молодих людей не починати свій шлях у політиці з неправди, нагадавши, що деякі з них були ініціаторами Революції гідності і незабаром їм належить вирішувати вкрай складні завдання щодо збереження країни.

 Як зазначив Анатолій Гриценко, загроза реальна і Україна може зникнути з карти Європи як економічно нездатна держава. Щоб цього не допустити, за його словами, новій владі необхідно:

  •      негайно провести глибокі та ефективні реформи економіки;
  •      викорінити корупцію, яка паралізує розвиток держави і суспільства.
Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Одне з ключових завдань, яке Вам потрібно вирішити – це прозорість у фінансово-бюджетній сфері. Прозорість на всіх рівнях, починаючи з чесного декларування своїх доходів міністрів і депутатів», – підкреслив він.

Читайте також: