fbpx
Політика

Колишній радник Путіна назвав українські міста, в яких можливі теракти

Мета всіх терактів, які проходять на території України, – встановлення російського контролю над українською територією. Перш за все, нові теракти можуть торкнутися Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя і Херсону. Так вважає колишній радник російського президента Володимира Путіна, економічний експерт Андрій Ілларіонов, слова якого наводить «ГОРДОН».

«Я вважаю, що на сьогоднішній день в Україні існує загроза поширення терористичних актів. Якось раз я вже говорив про те, що нові терористичні акти слід очікувати на інфраструктурних об’єктах в Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Херсоні. Саме в цих містах найбільш висока ймовірність проведення терактів і диверсій. Звичайно, також розглядається і Київ, але, за моїми відчуттями, це місто стане наступним кроком, але дещо пізніше», – висловив свою точку зору російський політик.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як заявив Ілларіонов, мета проведених терактів – залякати населення України, створити нервозність, відчуття нестійкості.

«Таким чином Росія хоче підтримати невдоволення українських громадян щодо керівництва країни, а також дестабілізувати політичну, військову ситуацію і ситуацію з безпекою», – заявив колишній радник російського президента Андрій Ілларіонов.

Як повідомлялося раніше, на території Харківської області протягом п’яти місяців проводила свою діяльність диверсійно-терористична група, яка носила назву «Харківські партизани». У Службі безпеки України повідомили, що даним угрупованням керували з Росії. Нещодавно в місті були затримані двоє терористів, які планували підірвати районний відділ міліції в одному з районів міста.

Читайте також: