Президент України та інші чиновники вшанували пам’ять жертв голодомору 32-33 років

Сьогодні, 22 листопада, Президент України Петро Порошенко та інші високопосадовці взяли участь у церемонії вшанування пам’яті жертв голодомору 32-33 років. Акція проходила в Національному музеї «Меморіал пам’яті жертв голодомору в Україні». Слід зазначити, що національні пам’ятні заходи з вшанування пам’яті мільйонів жертв Голодомору – геноциду 1932-1933 років проводяться сьогодні на всій території України під гаслом «Голодом вбивали нашу свободу. Нескорені в 33 -му – непереможні сьогодні».

 Петро Порошенко, під час всього виступу на акції, оголосив про загальнонаціональну хвилину мовчання. Після цього до пам’ятника жертв голодомору було покладено квіти від представників дипломатичних місій в Україні, від мера Києва Віталія Кличка та прем’єр – міністра України Арсенія Яценюка. Також до пам’ятника поклали квіти представники від кожного регіону України.

Related Post

 В кінці залишається відзначити, що після завершення офіційної частини, усі бажаючі могли підійти до Меморіалу пам’яті жертв голодомору в Україні і вшанувати пам’ять мільйонів загиблих під час Голодомору – геноциду 1932-1933 років.

Leave a Comment