fbpx
Суспільство

Президент України та інші чиновники вшанували пам’ять жертв голодомору 32-33 років

Сьогодні, 22 листопада, Президент України Петро Порошенко та інші високопосадовці взяли участь у церемонії вшанування пам’яті жертв голодомору 32-33 років. Акція проходила в Національному музеї «Меморіал пам’яті жертв голодомору в Україні». Слід зазначити, що національні пам’ятні заходи з вшанування пам’яті мільйонів жертв Голодомору – геноциду 1932-1933 років проводяться сьогодні на всій території України під гаслом «Голодом вбивали нашу свободу. Нескорені в 33 -му – непереможні сьогодні».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Петро Порошенко, під час всього виступу на акції, оголосив про загальнонаціональну хвилину мовчання. Після цього до пам’ятника жертв голодомору було покладено квіти від представників дипломатичних місій в Україні, від мера Києва Віталія Кличка та прем’єр – міністра України Арсенія Яценюка. Також до пам’ятника поклали квіти представники від кожного регіону України.

Читайте також:  У Карпатах чоловік впіймав двох гадюк (ВІДЕО)

 В кінці залишається відзначити, що після завершення офіційної частини, усі бажаючі могли підійти до Меморіалу пам’яті жертв голодомору в Україні і вшанувати пам’ять мільйонів загиблих під час Голодомору – геноциду 1932-1933 років.

Читайте також: