fbpx
Політика

Майбутнє України визначить не Москва, а український народ, – Нуланд

Помічниця держсекретаря США у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд впевнена, що майбутнє України визначить не Москва, а саме український народ, повідомляє УНН з посиланням на "Голос Америки".

 "Майбутнє України визначить не Москва. Це вирішить український народ. Що стосується Альянсу, то з цього приводу між Україною та НАТО буде розмова, якщо і коли Україна цього захоче", – підкреслила Нуланд.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За повідомленням, кажучи про річницю Євромайдану, вона підкреслила, що "всі, хто стояв на Майдані, і всі виборці, які голосували за зміни на жовтневих виборах, хочуть тих реформ, які обіцяли їм кандидата. І виконання цих обіцянок залежить від Києва і новообраної Верховної Ради".

 Також вона заявила, що "жодна країна не має права визначати майбутнє іншої країни". "Жодна країна не має права приймати рішення про вступ в альянс іншої країни. Двері НАТО відкриті для будь-якої євроатлантичної держави, що відповідає дуже високим стандартам НАТО, і здатної взяти на себе ту відповідальність, яку накладає це членство", – підкреслила вона.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Джерело: УНН

Читайте також: