fbpx
Футбол

Перед матчем з “Карпатами” “Шахтар” відмовився надягати футболки на підтримку воїнів АТО

Перед матчем 13-го туру української Прем’єр -ліги у Львові представники «Карпат» звернулися до донецького «Шахтаря» з пропозицією стати учасником спільної акції на стадіоні. Як повідомляють львівські «Карпати», донецький клуб, а саме керівництво команди, не підтримало спільну акцію, яка була спрямована на підтримку української армії.

За інформацією клубної прес-служби, донецької стороні було запропоновано вийти на привітання перед матчем у футболках, на яких було зображено вітання українським військовим. За підсумком, футболісти «Карпат» були змушені проводити перфоманс самостійно.

Незважаючи на це, в прес-службі львівського клубу додали, що коли диктор по стадіону оголосив про те, що на сході України українські воїни стоять на смерть, захищаючи рідну землю, гравці донецького клубу цьому аплодували. Тому львівська сторона припускає, що рішення за спортсменів приймало керівництво команди.

До слова, як би все не було, під час виконання гімну України обидві команди розташувалися на тлі банера з написом «Воїні АТО – наша гордість та сила».
 

Читайте також: