fbpx
Футбол

Луческу розкритикував львівських уболівальників за поведінку на матчі “Карпати” – “Шахтар”

Наставник чемпіона України донецького «Шахтаря» Мірча Луческу під час прес -конференції після переможного матчу над «Карпатами» висловив невдоволення львівськими вболівальниками, які влаштували димову завісу на стадіоні «Україна». Нагадаємо, що зустріч відбулася вчора і завершилася перемогою «гірників» 2:0.

«Складно грати такі матчі. Сьогодні, напевно, футболісти зіграли десять таймів. Зустріч дуже часто переривалася. Не можу назвати це футболом», – заявив Мірча Луческу відразу після львівського матчу, повідомляє офіційний сайт «Шахтаря».

За словами румунського фахівця, щодо гри, то він задоволений діями своїх підопічних у матчі з «Карпатами». Мірча Луческу впевнений, що його команда заслужила перемогу в протистоянні.

«Ми заслужено перемогли. Але вболівальникам потрібно зрозуміти, що таким чином своїй команді вони не допоможуть. Будемо сподіватися, що подібні витівки не повторяться на «Арені Львів». Хочеться, щоб Львів приймав великий футбол. Щоб їх не карали за таку поведінку. Ось в чому справа», – прокоментував поведінку вболівальників львівських «Карпат» румунський наставник. Нагадаємо, що у вівторок у Львові донецький «Шахтар» проведе черговий матч у рамках групового етапу Ліги чемпіонів. У домашньому матчі «гірники» поміряються силами з іспанським «Атлетиком».

«Ще хотів би відзначити: поле було в ідеальному стані. В таку пору року рідко де можна знайти такий хороший газон. Таким чином, на стадіоні «Україна» були створені всі умови для того, щоб глядачі побачили видовищну, цікаву гру. На жаль, ці постійні зупинки матчу порушували цілісність і не дали можливості футболістам постійно перебувати в тонусі. Мені здається, що люди йдуть на стадіон з бажанням подивитися футбольний спектакль, а головними дійовими особами в це виставі повинні бути виключно футболісти. Не глядачі, не суддя, чи не хтось інший. Якщо ми заважаємо футболістам грати, то про яку виставу можна говорити? Дуже шкода, що мені доводиться про це говорити. Але іншого сьогоднішня гра не заслуговує», – додав наставник донецького клубу.

«Скоро у мене прес-конференція, на якій я розповім про наш наступний поєдинок в Лізі чемпіонів. Але відразу хотів би відзначити, що зараз наш суперник – «Атлетик» – став набагато сильнішим. Останнім часом ця команда почала набирати очки, дуже вдало зіграла з «Севільєю» і «Валенсією», які зараз лідирують в Іспанії», – підсумував Луческу.

Читайте також: