fbpx
Політика

Віталій Кличко відмовляється від мандата нардепа

Градоначальник української столиці Віталій Кличко офіційно відмовився від мандата народного депутата. Сталося це сьогодні, 21 листопада.

Як повідомляє прес – служба мера Києва, відповідну заяву Віталій Кличко вже подав до Центральної виборчої комісії.

«Я вже неодноразово говорив про те, що збираюся залишитися мером столиці. Я не можу підвести киян, які довірили мені відстоювати їхні інтереси. Ці люди чекають реформ і змін. Взявши на себе таку відповідальність і очоливши об’єднаний список, я привів до нового українського парламенту своїх партійців, політиків, які збираються реалізувати очікування людей не тільки в Києві, а й по всій країні. Ці політики працюватимуть на забезпечення необхідних реформ», – прокоментував своє рішення мер Києва Віталій Кличко. Варто відзначити, що про таке рішення мер столиці говорив давно, однак тепер ця інформація офіційно підтверджена.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Додамо, що на виборах до парламенту Віталій Кличко був першим номером у списку «Блоку Петра Порошенка», який зайняв друге місце за підсумками голосування.

 

Читайте також: