«БПП» зробить все, щоб налагодити в парламенті командну роботу, – Юрій Луценко

Лідер партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко звернув увагу на те, що Майдан багато зробив, щоб подолати колишню систему: змінив президента, парламент, уряд. Але при цьому, за його словами, Майдан не отримав практично нічого з того, чого він вимагав.

 Як нагадав Юрій Луценко, «Помаранчева революція» свого часу зазнала поразки через особисті і партійні амбіції політиків. Він висловив надію на те, що ніхто з учасників коаліції не бажає, щоб поразки зазнала і Революція гідності.

 «План нової України, принаймні, його загальне бачення, наші компроміси, викладені в коаліційній угоді. «Блок Петра Порошенка», який наполягав на тому, що цей документ повинен бути детальним, грунтовним, серйозним, сьогодні радісно бачить за столом однодумців. Сподіваюся, і надалі ми зможемо знаходити спільне», – сказав він.

 Також Юрій Луценко запевнив, що «БПП» робитиме все для того, щоб налагодити в парламенті командну гру і забезпечити командну перемогу.

Related Post

 Крім того, він звернув увагу на те, що регламентна вимога починати перше засідання через 20 днів після офіційного оголошення результатів виборів затримує початок роботи нового парламенту.

 «Ми могли б весь цей час чекати. Однак, будучи політиками відповідальними, ми витратили його на підготовку детального технічного завдання для подальшої роботи над реформами. Це саме те, що потрібно суспільству: бути не проти банди Януковича, а бути за нову Україну», – підсумував Юрій Луценко.



Leave a Comment