fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На підконтрольних бойовикам територіях збільшується кількість мітингів проти «ДНР» і «ЛНР», – РНБО

На тимчасово підконтрольних бойовикам територіях Донбасу збільшується кількість мітингів проти «ДНР» і «ЛНР». Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив спікер Інформаційно – аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу в Києві.

 «Останнім часом фіксується посилення протестної хвилі місцевих жителів на тимчасово підконтрольних терористам територіях, зокрема, збільшується кількість мітингів проти дій так званої нової влади», – зазначив він.

 «Зокрема, в Амвросіївці Донецької області вчора відбулася акція протесту жителів, обурених падінням рівня життя і відсутністю заробітних плат і соціальних виплат. Терористи в черговий раз дали абсурдну обіцянку найближчим часом виплатити кошти, проте поки невідомо, за рахунок чого і з яких джерел може відбутися це фінансування», – зазначив спікер РНБО.

 «Як ми повідомляли, останнім часом подібні акції протесту проти дій терористів відбулися в Свердловську і Червонопартизанську Луганської області, Торезі та Єнакієвому Донецької області», – додав Лисенко.

Читайте також: