fbpx
Політика

Леонід Кучма не бачить сенсу в ще одних переговорах з російською стороною

Колишній президент України Леонід Кучма заявив, що нові зустрічі в мінському форматі проводити не варто. За його словами, в них немає сенсу, так як російська сторона і проросійські бойовики на сході України порушують всі досягнуті домовленості.

«На даний момент складно придумати що -небудь краще, ніж Мінські домовленості», – прокоментував свою точку зору Леонід Кучма. Нагадаємо, що саме цей український політик був представником України на переговорах у Мінську.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Леонід Кучма впевнений, що переговори з російською стороною можна відновити лише в тому випадку, якщо до них підключиться широке коло дипломатів, а зокрема дипломатів зі Сполучених Штатів Америки та Європейського Союзу.

«Про перегляд Мінських домовленостей не може і йтися. Це основа, під якою підписався Путін. Але ця основа не виконується. Таким чином, Володимир Путін показав всьому світу, чого варте його слово. Він же туди посилав Зурабова. Якщо Росія не виконує те, під чим підписалася, то вона показує всьому світу, хто вона є насправді», – упевнений український політик.

Читайте також: