fbpx
Політика

В уряду Яценюка більше спільного з РФ, ніж з Європою – Віктор Балога

Кандидат в народні депутати України Віктор Балога звернув увагу на те, що недемократичний уряд Азарова торік подарував на зимові свята українцям 7 вихідних. Цього року, як він зазначив, демократичний уряд Яценюка дарує 9 днів, а в Росії взагалі народ буде «гуляти» 11 днів.

 У той же час, за словами Віктора Балоги, в Західній Європі людям дають один, максимум два вихідних на Різдво.

 «Чи добре це? Для країни та її економіки однозначно так. Хто веде справи, той знає, що в період з середини грудня до кінця січня в цій країні щось вирішити майже нереально – договори не підписуються, дозволи не видаються, довідки не виписуються, банки не працюють», – написав він у Facebook.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 При цьому Віктор Балога зізнався, що розраховував на те, що ця радянська практика буде скасована і народ будуть поступово відучувати від того, щоб пити місяцями.

 «Але, як ми бачимо, демократичний і англомовний Кабмін реформаторів Яценюка має набагато більше спільного з урядами Азарова і Медведєва, ніж з урядом Ангели Меркель, чи Еви Копач. Навіть у таких дрібних питаннях, як кількість вихідних. А що тоді говорити про такі речі, як боротьба з корупцією та детінізація економіки?», – підсумував він.

Читайте також: