fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація в Україні має хороші шанси на врегулювання, – Путін

Президент Російської Федерації Володимир Путін висловив свою думку щодо ситуації в Україні. Російський лідер вважає, що у ситуації в Україні є «хороші перспективи до врегулювання». Таку думку Володимир Путін висловив за підсумками саміту «Великої двадцятки» в Брісбені.

«На мій погляд, ця ситуація в цілому має хороші перспективи до врегулювання, як це не здасться дивним. Однак з обох боків все- таки створені структури, які могли б з більшою відповідальністю вирішувати завдання, маючи на увазі, в першу чергу, інтереси людей, які проживають на всій території і на південному сході України. Це найголовніше», – заявив Володимир Путін.

Після цього президент РФ пояснив, що для Кремля важливо, щоб інтереси всіх українців були дотримані в даній ситуації. За словами Володимира Путіна, ситуація в Україні в офіційних дискусіях на саміті в Австралії «навіть не згадувалася». Проте всі двосторонні зустрічі здебільшого були присвячені саме проблемам України.

«Мені здається, що ми з колегами змогли краще зрозуміти один одного, зрозуміти мотиви наших дій. І мені здається, що і до мене донесли свої заклопотаності ті колеги, з якими я проводив зустрічі. Наскільки це допоможе, як швидко ми зможемо вирішити всі складні проблеми – поки не можу відповісти. Дуже б хотілося, щоб ми разом з нашими українськими партнерами зробили це якнайшвидше», – підсумував Володимир Путін.

Варто відзначити, що в неділю вранці президент Російський Федерації вирішив достроково залишити саміт «Великої двадцятки».

Прес-конференція Володимира Путіна на саміті G20

Читайте також: