fbpx
Політика

Девід Кемерон розповів про сигнали для Росії на саміті G20

Прем’єр – міністр Великобританії Девід Кемерон прокоментував підсумки саміту «Великої двадцятки», який проходив в австралійському Брісбені. Як заявив Девід Кемерон, на саміті «Великої двадцятки» в Брісбені російське керівництво отримало від Заходу ясний сигнал – «припинити втручання в особисті справи України». Слова британського прем’єр – міністра передає агентство російська служба агентства ВВС.

В іншому випадку Російську Федерацію можуть очікувати нові санкції від ЄС і США.

«Я думаю, що позитивним підсумком саміту "Великої двадцятки" стало те, що країни Європейського союзу і Сполучені Штати Америки ясно дали зрозуміти Росії, як ми будемо реагувати на цю проблему. Такий підхід залишиться незмінним і через місяці, і через роки», – заявив Девід Кемерон перед відльотом з Австралії.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як відомо, на минулому саміті «Великої двадцятки» в Брісбені російський президент Володимир Путін опинився під серйозним шквалом критики з боку лідерів західних держав. Така критика на адресу Володимира Путіна була пов’язана з втручанням російської сторони у збройний конфлікт на сході України.

Варто відзначити, що в неділю вранці Володимир Путін вирішив достроково покинути саміт «Великої двадцятки». Російський лідер пояснив своє рішення покинути саміт «Великої двадцятки» до оприлюднення підсумкового комюніке «необхідністю трохи поспати і завантаженістю графіка».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Нагадаємо, що саміт країн – членів «Великої двадцятки» проходив в австралійському Брісбені 15-16 листопада.

Читайте також: