fbpx
Політика

Яценюк намагається подати все так, що нібито коаліція працює на уряд, а не навпаки, – Олександр Бригинець

 Коментуючи прес-конференцію Арсенія Яценюка, народний депутат України 7-го скликання Олександр Бригинець сказав, що озвучувати програму уряду до підписання коаліційної угоди – як мінімум не етично, оскільки саме уряд повинен виконувати те, що написано в коаліційній угоді.

 «А Яценюк вимагає подати ситуацію так, що нібито коаліція буде виконувати те, що хоче він, як глава уряду», – зазначив Олександр Бригинець.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також він додав, що якщо озвучені Арсенієм Яценюком кандидати в уряд узгоджені з іншими членами коаліції, то все в порядку, але якщо ні – то створення коаліції у складі 5 партій в небезпеці.

 Крім того, на думку Олександра Бригинця, навряд чи було етичним з боку Яценюка запропонувати призначити Турчинова спікером парламенту.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Я не проти Турчинова, але робити це має точно не Яценюк. Хоча, чому дивуватися, якщо вже через кілька хвилин після закінчення виборів сам Яценюк запропонував себе на посаду прем’єра», – підсумував він.

Читайте також: