fbpx
Політика

Ганна Гопко відмовилася від пропозиції Яценюка очолити Мінекології

Кандидат від "Самопомочі" Ганна Гопко, коментуючи те, що прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк запропонував її кандидатуру на посаду міністра екології та природних ресурсів в новому Кабінеті міністрів, підкреслила, що має "інші плани в житті". Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці, передає УНН.

 "З подивом щодня дізнаюся, що я то міністр або віце – прем’єр – міністр з євроінтеграції, то міністр економіки (фейк для дискредитації), то вже і міністр екології", – зазначила вона.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 Одночасно Гопко наголосила, що має "інші плани в житті". "Ймовірно тема моєї дисертації, присвячена сталому розвитку, глобальним екологічним проблемам та ролі медіа як і 8 – річна діяльність в природоохоронних громадських організаціях надихнула Арсенія Петровича на таку ідею. Маю інші плани в житті, де буду більш корисна і ефективна і для людей, і для країни", – повідомила Гопко.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Вона додала, що готова допомагати майбутньому міністрові екології, щоб "захист, охорона та збереження навколишнього середовища стали одним із пріоритетів для держави".

 Джерело: УНН

Читайте також: