fbpx
Політика

В’ячеслав Кириленко: “До кінця дня коаліціанти можуть затвердити кандидатури, запропоновані Яценюком”

Представники політичних сил, які в даний момент ведуть роботу над коаліційною угодою, до кінця сьогоднішнього дня можуть визначитися з кандидатурами, які були запропоновані прем’єр – міністром на посади в новому Кабінеті міністрів.

Так вважає народний депутат від партії «Народний фронт» В’ячеслав Кириленко, слова якого наводить кореспондент «Укрінформу».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«На даний момент в нашому розпорядженні достатньо часу, щоб обговорити всі посади, так як Арсеній Яценюк назвав практично всіх міністрів, які повинні очолити відомство… Там названі прізвища від усіх п’яти політичних сил, які беруть участь у формуванні коаліції. Всі ці кандидатури відображають бачення прем’єра, а політичні сили до кінця дня висловлять свою думку, чи згодні вони з цими кандидатурами чи ні», – прокоментував ситуацію В’ячеслав Кириленко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

При цьому народний обранець зазначив, що на коаліційних переговорах було погоджено, що прем’єр – міністр бере на себе політичну відповідальність за діяльність нового Кабінету міністрів.

Читайте також: