fbpx
Політика

В Україні всі ознаки економічної кризи, – Андрій Павловський

Кандидат в народні депутати України від партії «Батьківщина» Андрій Павловський заявив, що за всіма ознаками в Україні економічна криза, яка викликана низкою факторів, серед яких війна на сході. Крім того, за його словами, це пов’язано і з певним непрофесіоналізмом представників уряду і керівництва Нацбанку.

 «Кадрові призначення відображаються на економічній ситуації. Тому час від часу з’являються урядові законопроекти, що передбачають збільшення фінансового навантаження на простих людей», – зазначив Андрій Павловський.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як заявив Андрій Павловський, реалії такі: простим громадянам загрожує, що за їхній рахунок будуть вирішувати всі проблеми, в той час як інтереси великих фінансово – олігархічних груп не будуть порушені.

 «Знову кудись зникли ініціативи про податок на розкіш, про прогресивне оподаткування, пропозиції про оподаткування офшорних операцій, через які з українського бюджету витікають мільярди доларів. Чому так – відповідей немає. Їх ми не бачимо і в новій коаліційній угоді», – констатував він.

Читайте також: