fbpx
Футбол

Шовковський: “Ребров дивиться на футбол інакше”

Найдосвідченіший голкіпер київського «Динамо» Олександр Шовковський розповів журналістам про те, в яких він стосунках з головним тренером команди Сергієм Ребровим, з яким він довгий час був партнером по команді.

«Дійсно, з Ребровим один одного знаємо дуже давно. Сергій Ребров дивиться на футбол інакше, він дивиться вже не як гравець. Хочу зізнатися, і в мене буває таке. Але є певні моменти, які я не повинен зачіпати в присутності когось з футболістів команди. Один на один, коли ми тільки вдвох, ми можемо поговорити з Ребровим на будь-яку тему, сперечатися, ми можемо навіть побитися. Але я, як капітан команди, не можу поставити репутацію Сергія Реброва вище за інтереси команди, навіть якщо він повністю неправий», – розповів Олександр Шовковський в інтерв’ю офіційному сайту «Динамо».

«Часто проблеми з гравцями можуть виникнути через їхні особисті амбіції. Є такі футболісти, як Маріо Балотеллі. Він дуже талановитий, але через свою поведінку не затримався в жодній з команд. Хочу сказати спасибі першому тренеру, який акцентував мою увагу на навчанні, і я не зміг закінчити школу із золотою медаллю тільки унаслідок недостатньо гарної поведінки», – додав він.

Читайте також: