fbpx
Політика

П. Порошенко: «Українці невдовзі матимуть можливість подорожувати без віз»

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з віце -президентом Єврокомісії Марош Шефчович підкреслив важливість запровадження безвізового режиму для українців, передає УНН з посиланням на прес -службу глави держави.

"Я думаю, що новий парламент і уряд прискорять цей процес. Український народ, який здав дуже важливий і складний тест на демократичність та європейські цінності, матиме можливість безвізового режиму для подорожей", – зазначив Петро Порошенко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Віце-президент Єврокомісії запевнив, що Європейський Союз і він особисто відкриті для обговорення питань інтеграції в рамках Європейського енергетичного співтовариства. Відзначивши свої плідні переговори з чиновниками і бізнесменами в Києві, він повідомив, що обумовлювалося, як ЄС може допомогти залученню інвестицій і створенню умов для інтеграції України в європейську енергетичну систему.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Європейський Союз і міжнародні фінансові інститути готові швидше почати подальшу співпрацю з новим українським урядом", – сказав Марош Шефчович.

Джерело: УНН

Читайте також: