fbpx
Політика

Д. Силантьєв відмовився від пропозиції А. Яценюка стати міністром спорту

Чемпіон світу та Європи з плавання, срібний призер Олімпійських ігор в Сіднеї, прапороносець олімпійської команди України в Афінах -2004 Денис Силантьєв заявив про відмову зайняти в новому уряді посаду міністра спорту, який запропонував йому глава Кабміну Арсеній Яценюк. Про це заслужений майстер спорту написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Прем’єр – міністр України А.Яценюк бачить мене в майбутньому уряді міністром молоді та спорту. Відповісти на цю пропозицію вирішив теж публічно, оскільки раніше зі мною це призначення не обговорювалося. Спасибі Арсенію Петровичу за пропозицію… Однак змушений відповісти відмовою, оскільки обраний до Верховної Ради України, підготував ряд важливих законопроектів для розвитку спорту і має намір зосередитися на їх просуванні. Без потрібних для країни і прогресивних законів будь-який міністр буде безсилий", – зазначив Д. Силантьєв.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Нагадаємо, найтитулованіший плавець в історії незалежної України, 38-річний Денис Силантьєв був обраний в український парламент за списком Радикальної партії Олега Ляшка, у складі якої він ішов на вибори під 12 – м номером. Прізвище Д. Силантьєва було назване Арсенієм Яценюком сьогодні вдень серед інших запропонованих кандидатур міністрів.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Джерело: УНН

Читайте також: