fbpx
Політика

Ляшко погрожує не вступати в коаліцію, якщо Україна закупить вугілля у РФ

Одіозний український політик, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко звернувся з закликом до президента України Петра Порошенка та прем’єр – міністра країни Арсенія Яценюка із закликом не купувати вугілля у Російської Федерації. Зробив політик це за допомогою повідомлення у себе на сторінці в соціальній мережі.

За словами Олега Ляшка, його політична сила відмовиться входити в нову коаліцію, якщо Україна прийме рішення закуповувати вугілля у російського агресора.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Україна збирається закупити у Російської Федерації 510 тисяч тонн вугілля. Невже в нашому уряді всі такі безголові?!», – висловив своє невдоволення лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко.

У своєму зверненні Олег Ляшко просить главу держави і главу уряду зупинити це, «інакше Радикальна партія відмовиться від пропозиції приєднатися до коаліції».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Як повідомлялося раніше, у вересні Україна уклала договір з ПАР про постачання мільйона тонн вугілля. На початку листопада в Україну прибула перша партія південноафриканського вугілля. Зокрема, з ПАР прибуло близько 3,5 тисячі тонн вугілля.
 

Читайте також: