Ганна Гопко відмовилася від пропозиції Яценюка очолити Мінекології

Кандидат від "Самопомочі" Ганна Гопко, коментуючи те, що прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк запропонував її кандидатуру на посаду міністра екології та природних ресурсів в новому Кабінеті міністрів, підкреслила, що має "інші плани в житті". Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці, передає УНН.

 "З подивом щодня дізнаюся, що я то міністр або віце – прем’єр – міністр з євроінтеграції, то міністр економіки (фейк для дискредитації), то вже і міністр екології", – зазначила вона.

 Одночасно Гопко наголосила, що має "інші плани в житті". "Ймовірно тема моєї дисертації, присвячена сталому розвитку, глобальним екологічним проблемам та ролі медіа як і 8 – річна діяльність в природоохоронних громадських організаціях надихнула Арсенія Петровича на таку ідею. Маю інші плани в житті, де буду більш корисна і ефективна і для людей, і для країни", – повідомила Гопко.

Related Post

 Вона додала, що готова допомагати майбутньому міністрові екології, щоб "захист, охорона та збереження навколишнього середовища стали одним із пріоритетів для держави".

 Джерело: УНН

Leave a Comment