fbpx
Політика

Україна має зміцнювати обороноздатність за прикладом Ізраїлю, – Антон Геращенко

Як заявив радник міністра внутрішніх справ України, кандидат в нардепи від партії «Народний фронт» Антон Геращенко, Україна має зміцнювати свою обороноздатність за прикладом Ізраїлю, оскільки поки Путін буде залишатися президентом Росії, Україна буде перебувати під загрозою війни.

 За його словами, на підготовлені належним чином нації і країни ніхто не нападає, оскільки всі знають, що вони зможуть дати відсіч. При цьому він зазначив, що Путін зважився напасти на Україну, знаючи, що країна пронизана корупцією та нашпигована агентами, які керували на різних вищих посадах.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Кожен місяць ми повинні нарощувати кількість якісних військових кадрів, покращувати обмундирування й, покращувати системи координації та зв’язку. Тільки тоді ми будемо спокійними і почуватимемось, як Ізраїль, який настільки добре озброєний і організований, що вже більше тридцяти років ніяка арабська країна не хоче на нього напасти. Іншого шляху у нас немає – ми не член НАТО», – підкреслив Антон Геращенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Також він вважає, що Головнокомандувачу слід було б раз на тиждень розповідати про ситуацію в країні, щоб люди мали повну картину і не нагнітали паніку.

Читайте також: