fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи атакували прикордонників в Курахово і Міловому: всі атаки відбиті

Підрозділи Держприкордонслужби України здійснюють охорону державного кордону та лінії розмежування між бойовиками і силами АТО в умовах складної обстановки. Про це стало відомо з повідомлення прес -служби Держприкордонслужби України.

«О 18:10 12 листопада поблизу кордону на околиці населеного пункту Мілове в Луганській області терористи скоїли обстріл прикордонного наряду з ГП-25. Вогонь був відкритий з лісосмуги. Прикордонники відкрили вогонь по терористах і відбили атаку. Жоден військовослужбовець не постраждав», – повідомили в Держприкордонслужбі.

Крім того, терористи зробили спробу обстрілу прикордонного наряду о 22:05. На цей раз бойовики обстріляли прикордонників неподалік населеного пункту Курахово в Донецькій області. За інформацією відомства, при нападі терористи використовували автоматичну стрілецьку зброю.

«Також терористи продовжують використовувати безпілотники для проведення повітряної розвідки. В середу прикордонні наряди двічі фіксували польоти безпілотників, – на напрямку "Маріуполь – Павлопіль" і в районі Докучаєвська», – підсумували в Держприкордонслужбі України.

Читайте також: