fbpx
Політика

Лінкявічюс про агресію РФ: “Нічого не роблячи, чекати поліпшення не варто”

Глава литовського зовнішньополітичного відомства Лінас Лінкявічюс заявив, що Володимир Путін на словах є прихильником міжнародної безпеки, а на ділі все більше нагнітає напругу. Слова литовського політика наводить видання «ГОРДОН».

«Звичайно, такі дії є реальною загрозою. Такі дії – це зменшення довіри, нагнітання напруги і ілюстрація того, чого не потрібно робити. Так чинити безвідповідально! Все це демонстрація сили, яку не можна назвати невинною грою. На словах російський президент говорить про довіру та світову безпеку, а в реальному житті ми цього не бачимо», – висловив свою точку зору литовський дипломат.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«На сьогоднішній день доказів фактів агресії з боку Російської Федерації більш ніж достатньо. Хоча російська сторона регулярно це заперечує, але, я думаю, все- таки нам слід сумніватися в кожному їхньому слові», – вважає Лінас Лінкявічюс.

«Я сподіваюся, що у нас достатньо важелів, щоб утримати цю ситуацію. Але, нічого не роблячи, чекати поліпшення ситуації не варто».
 

Читайте також: