fbpx
Політика

Мільярдер Малофєєв: “Гіркіну складно знайти себе в мирному житті”

Відомий російський олігарх Костянтин Малофєєв розповів про свої стосунки з ватажками терористів, а також про те, як йому живеться «під санкціями» Заходу.

За словами Малофєєва, він подружився з одним із лідерів терористів в січні поточного року, коли його фонд перевозив до Києва Дари волхвів. Тоді колишній лідер терористів Слов’янська був відповідальним за безпеку реліквії в українській столиці. Після цього Гіркін разом з Дарами відправився в Крим. До слова, олігарх визнав, що знав Гіркіна і раніше. Познайомилися вони через ще одного злочинця – Олександра Бородая.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Читайте: Терорист Гіркін: "Захід і Україна повністю переграли Путіна"

«Щодо Гіркіна, то я з глибокою повагою ставлюся до його мужності. Йому, напевно, буде складно знайти себе в мирному житті», – вважає Костянтин Малофєєв.

Говорячи про політичні амбіції Гіркіна, мільярдер заявив, що він не збирається фінансово підтримувати Гіркіна. Втім, за словами Малофєєва, Гіркін грошей у нього і не просив.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як зізнався Малофєєв, змін у своєму житті після західних санкцій він не відчув. Єдине істотне обмеження для нього це відпочинок, який він втратив.

Читайте також: