fbpx
Політика

Лубківський: “Путін вжився в роль “поганого хлопця”

Президент Російської Федерації Володимир Путін вжився в роль «поганого хлопця». Про це заявив радник глави СБУ Маркіян Лубківський. За його словами, російський лідер влаштував психологічну гру, яка повинна продемонструвати його могутність.

«З одного боку, Путін грає на нервах, намагається показати всьому світу свою силу і всемогутність. Там з’явився російський літак, тут з’явилося російське судно, там російські війська зайшли на територію України. Такі дії створюють відчуття псевдонервозності і псевдосили Російської Федерації. Особисто я б охарактеризував такі дії як цинічну провокацію і протиставлення себе всьому світу. Російський президент увійшов в цю роль, і він намагається її грати далі. Роль Bad Guy йому подобається, а мозок Путіна повністю окупований бажанням бути їм», – припустив Маркіян Лубківський.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Разом з цим представник Служби безпеки вважає, що така ситуація може нести в собі потенційну небезпеку, так як вона може спровокувати глобальний конфлікт.

Читайте також: