fbpx
Політика

Чумак: “Реальних можливостей для військової конфронтації з НАТО у Росії немає”

Український політик Віктор Чумак впевнений в тому, що часті випадки провокацій з боку російської армії біля державних кордонів країн Заходу – це не що інше, як гра на публіку, тому що реальних можливостей для військової конфронтації з НАТО у Російської Федерації немає. Свою точку зору в цьому питанні Чумак висловив в коментарі виданню «ГОРДОН».

«Це, швидше за все, блеф. Російський президент уникає політики мирного співіснування із Заходом. А для цього йому потрібна демонстрація своєї сили. Незважаючи на це, я не можу зрозуміти, для чого це йому потрібно, так як у військовому плані це абсолютно нікчемні акції. Такі дії не можуть показати ніяких переваг російської держави та її можливостей. Всі і без цього прекрасно бачать, що таких можливостей у Володимира Путіна просто немає. Це, напевно, бажання російського президента показати, що будь-які економічні та політичні санкції на нього не впливають», – вважає Віктор Чумак.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

«У цьому плані Путін схожий на Андропова, так як він, як і Андропов, мислить категоріями конфронтації і категоріями спецслужб», – висловив свою точку зору депутат.

Читайте також: