fbpx
Футбол

У РФС немає грошей на зарплату Капелло

Член виконкому РФС Сергій Степашин заявив в середу, що в Російського футбольного союзу немає грошей на те, щоб виплатити зарплату головному тренеру збірної Росії з футболу Фабіо Капелло.

"Я відповідально заявляю, що грошей для виплати зарплати Капелло у РФС просто немає. Не справа, коли не виплачується грошове утримання головному тренеру збірної Росії. Але, коли підписували контракт, треба було думати про джерела його фінансування. І сьогодні ці джерела треба шукати", – заявив Степашин.

За його словами, ця неприємна ситуація повинна розв’язатися до 15 листопада, коли російська збірна повинна буде зустрітися зі збірною Австрії.

"Упевнений, що питання про виплату зарплати має вирішитися 15 листопада, в день матчу зі збірною Австрії. Його повинні вирішити ті, хто відповідав за підписання контракту з Капелло. Наскільки мені відомо, під контрактом стоять підпис Толстих і віза міністра спорту Віталія Мутка", – підкреслив Степашин, зазначивши, що "в цілому ситуація надзвичайно неприємна".

Раніше також стало відомо, що Виконком Російського футбольного союзу 16 грудня має намір обговорити фінансове становище РФС.

Читайте також: