fbpx
Політика

Росія через власні санкції проти ЄС змушена просити допомоги у Інтерполу

Як стало відомо, через введення власних санкцій проти Євросоюзу і Сполучених Штатів Москва була змушена звернутися в Інтерпол і Єврокомісію з проханням надання допомоги в розслідуванні контрабанди продовольства з країн Європи до Росії.

Россільгоспнагляд попросив Міжнародні організації надати всю можливу інформацію про незаконні постачання продуктів до Росії. У відомстві констатували, що лише минулого місяця незважаючи на санкції до них потрапило сім з половиною тисяч тонн контрабандного м’яса.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Зокрема, Россільгоспнагляд вказав на випадок поставки нібито бразильської свинини з території Литви за підробленими документами, відзначаючи, що ввезення м’яса з Бразилії в усі країни ЄС заборонений.

Нагадаємо, раніше Росія обмежила ввезення продовольства з країн ЄС та деяких інших держав, заявивши, що ця міра була прийнята як відповідь на економічні санкції країн Євросоюзу і США.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Росія через власні санкції проти ЄС змушена просити допомоги у Інтерполу (відео):

Читайте також: