fbpx
Міжнародна економіка

Фабрику “Рошен” купить російський покупець

За даними російської версії видання Forbes, російський холдинг "КДВ груп ", який займається виробництвом снеків, має намір купити фабрику "Рошен" в Липецьку, приналежну до активів президента України Петра Порошенка.

Крім того, як стало відомо, крім самих фабрик російська компанія також хоче купити логістичний центр "Рошен". "КДВ Групп" належить компанія "Бриджтаун Фудс" (бренд сухарики "Три корочки"), бренд " Бабкине насіння", а також холдинг "Сибірський берег".

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Її засновником і співвласником є ​​томський підприємець Денис Штенгелов.

Нагадаємо, Петро Порошенко в ході своєї передвиборної кампанії заявляв, що ставши президентом України, продасть весь свій бізнес, однак, поки цього не відбулося, повідомляє в середу, 11 листопада, УНН.

Основний бізнес Петра Порошенка становить кондитерська корпорація "Рошен", що об’єднує кілька фабрик в Україні і дві в Росії. Йому також повністю або в партнерстві з іншими бізнесменами належать Севастопольський морський завод, київський завод "Ленінська кузня", страхова компанія "Країна", Міжнародний інвестиційний банк, а також "5 канал" і ряд інших більш дрібних компаній.

Читайте також: