fbpx
Політика

Семенченко розвіяв міфи про добровольчі батальйони

В останній дні активно почало обговорюватися питання доцільності існування добровольчих батальйонів в Україні. На думку командира батальйону «Донбас» Семена Семенченка, всі ці розмови безпідставні, адже саме добровольці несуть загрозу для зрадників Батьківщини і сепаратистів. Про це він заявив в ефірі політичного ток- шоу «Шустер LIVE». Щоб розвіяти міфи про добровольчі батальйони, Семен Семенченко навів кілька аргументів.

«Навколо добровольчих батальйонів існує маса міфів, казок, які в першу половину війни поширювалися Росією, зараз, на жаль, поширюють і засоби масової інформації України. Міф перший: ми нікому не підкоряємося. Це неправда. Приміром, полк «Береза​​» – це полк МВС, «Айдар» – це Міністерство оборони», – зазначив комбат.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Також Семен Семенченко стверджує, що у військових Збройних сил України до добровольців немає ніяких претензій. Всі вони воюють на одній стороні і мета у всіх одна – захистити Україну. «Ми абсолютно не б’ємося за пальму першості. Немає у нас конфлікту, хто менше зробив, а хто більше. Це все штучно роздувається», – підкреслив Семен Семенченко.

Міф другий – це розмови про мародерство. Комбат впевнений, що мета чуток про мародерство з боку добровольчих батальйонів – це інформаційна війна. Адже мародерів, людей які по п’яні вбивають своїх же товаришів, достатньо і в Збройних силах України. Це загальна проблема, негідники є скрізь.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Ми хочемо ставати професійнішими, ми хочемо розвиватися разом з українською армією. Але для того, щоб ми росли, необхідно щоб перестали слухати всю цю шваль, яка шепоче у вуха вищому керівництву держави про те, що добровольці небезпечні, про те, що добровольці – це внутрішня загроза. І правда, ми загроза тільки для зрадників, мародерів і тієї нечисті, яка досі вільно почувається в Україні, яка переплутала московську прописку з київською. Для держави, для президента, для уряду, для тих людей, які дійсно змінюють систему, ми опора» – резюмував Семен Семенченко.

Семен Семенченко розвіяв міфи про добровольчі батальйони (відео):

Читайте також: