fbpx
Політика

Манько: Українська влада хоче знищити добровольчі батальйони

Заступник командира полку спеціального призначення «Дніпро-1», кандидат в народні депутати України Валентин Манько вважає, що нинішня українська влада хоче розформувати добровольчі батальйони, побоюючись бунту з їхнього боку. Про це він заявив в ефірі політичного ток- шоу «Шустер LIVE».

«Чому влада так боїться перевороту з боку добровольців? Тому що основна частина добровольців пішла з Майдану. Тому нова влада, напевно, не хоче до кінця застосовувати інтереси Майдану, а хоче просто перейти до тих же дій, які були в попередній владі… І щоб у них не було ніякої загрози і можна було все це зробити, тому вони і хочуть знищити добровольчі підрозділи», – висловив думку Валентин Манько.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Однак, на переконання заступника командира полку «Дніпро-1», саме добровольці задають ритм усій бригаді, саме на них тримається армія, саме вони стоять в найгарячіших точках і захищають Україну від сепаратистів.

Валентин Манько про доцільність розформування добровольчих батальйонів (відео):

Читайте також: