fbpx
Політика

Аласанія відмовляється продовжувати контракт з Шустером

Директор «Першого національного» телеканалу України Зураб Аласанія відмовляється продовжувати контракт зі Студією Савіка Шустера, який закінчується 31 грудня. Керівник каналу хоче бачити на майбутньому «Суспільному телебаченні» замість рейтингового «Шустер LIVE» ток-шоу власного виробництва. Зураб Аласанія стверджує, що питання непродовження контракту з самим Савіком Шустером він погодив ще п’ять місяців тому, передає «Українська правда».

«Це більше «шоу», ніж «ток». Я там не бачу багато змісту. Я бачу політиків, які просто змагаються в піарі. Це перше і найголовніше. Щодо частоти появи деяких персон – в цьому теж є питання, але на них я відповісти не можу. Я просто бачу, що там з’являються ті, хто потрібен, можливо, студії та самим політикам, а не людям. Це вже етичне питання», – висловив думку Зураб Аласанія про програму «Шустер LIVE».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Щодо альтернативної передачі, за словами директора «Першого національного», це має бути політичне ток-шоу, в якому окрім гостей-політиків активну участь зможуть брати присутні в студії глядачі. Програма транслюватиметься одночасно чотирма різними потоками, зокрема – по телебаченню, в інтернеті і по радіо. При цьому кожен потік буде повністю автономним, зі своїми ведучими і взаємодією з аудиторією. Запуск проекту запланований на лютий 2015 року.

Читайте також: