fbpx
Політика

Макаревич: “Хотілося б, щоб Путін не заганяв себе в кут”

Президент Росії Володимир Путін своїми діями може скоїти непоправну помилку, в результаті за яку буде розплачуватися все людство.

З такою заявою вчора, 8 листопада, виступив знаменитий російський музикант Андрій Макаревич, слова якого наводять російські засоби масової інформації.

«Я дуже побоююся однієї речі. Я боюся, що наш президент може відчути себе остаточно загнаним в кут і піти на ще одну непоправну помилку, за яку буде змушене розплачуватися все людство», – висловив свої побоювання російський музикант.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Хотілося б, щоб Володимир Путін сам себе туди не заганяв, так як поки йому дають вихід з цього кута. Я розумію, що йому хочеться зробити це красиво», – додав Макаревич.

На думку Андрія Макаревича, російський президент «довго придивлявся до всієї цієї історії».

«Він довго придивлявся до оточення, до того, як росіяни працюють і як вони не працюють. Не виключено, що його сьогоднішній цинізм є результатом великого розчарування…. Розчарування в наших людях, і в країні, якою він керує», – додав він.

Читайте також: