fbpx
Політика

Антон Геращенко прокоментував доцільність існування добровольчих батальйонів

Якщо добровольчі батальйони не були б створені Арсеном Аваковим, Олександром Турчиновим і Андрієм Парубієм, то лінія розмежування сьогодні була б десь по Дніпру. Про це в студії Громадського сказав радник міністра МВС Антон Геращенко, коментуючи доцільність існування добровольчих батальйонів, передає УНН.

 "Ми створювали ці загони в квітні – травні, коли ми не знали, що у бойовиків будуть танки і "Гради". Вони почали з’являтися у другій половині липня, коли ми більше стиснули кільце навколо Слов’янська. До цього завданням таких загонів було після звільнення населених пунктів від терористів наводити там порядок взамін міліції, яка була корумпована або перейшла на сторону противника", – пояснив він.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 За його словами, велика проблема зараз у тому, що далеко не всі з нашивками добровольчих батальйонів дійсно до них належать. "У нас дуже велика проблема в тому, що багато людей, які не були на війні, приклеюють собі нашивки, які коштують на ринку 20 гривень. Ми затримали чоловіка, який пограбував дівчину, забрав у неї машину. У нього були нашивки "Айдара", хоча в "Айдарі" він ніколи не був. Все зараз продається: "Азов", "Айдар", "Донбас", "Укроп"… Чорний ринок працює", – зазначив А.Геращенко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Джерело: УНН

Читайте також: