fbpx
Політика

«Санкції проти Росії пом’якшувати не можна», – МЗС Литви

Санкції проти Російської Федерації пом’якшувати не можна, оскільки Російська Федерація може готуватися до нового вторгнення в східну частину України. Про це повідомив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс. Слова дипломата передає агентство Delfi.lt.

«Можна припустити, що в даний момент йде підготовка подальшого вторгнення російських військ до східної України, тому послабити віжки або, іншими словами, зменшити тиск на цю країну, було б великою помилкою», – заявив Лінас Лінкявічюс.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Після цього глава МЗС Литви сказав, що в нинішній ситуації можна змінити тактику щодо РФ. Як пояснив Лінас Лінкявічюс, зараз звучать коментарі, що нинішні санкції проти РФ не такі вже й дієві.

У зв’язку з цим зараз настав вирішальний момент не тільки для України, але і для всього світового співтовариства.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Я б сказав, вирішальний момент зараз не тільки в Україні, але і в нашій власній поведінці і діях, в згуртованості всього міжнародного співтовариства – давайте говорити відверто», – додав литовський міністр.

Читайте також: