fbpx
Політика

Канада обіцяє посилити тиск на РФ через її агресивні дії

Міністр закордонних справ Канади Джон Берд заявив, що його держава серйозно стурбована відомостями про російських військах, які наблизилися до державного кордону з Україною.

«У Канаді серйозно стурбовані такими повідомленнями», – наводять слова канадського міністра російські засоби масової інформації.

Крім цього глава канадського зовнішньополітичного відомства закликав Російську Федерацію «негайно відкликати війська з прикордонних регіонів з Україною». Джон Берд підкреслив, що Канада і надалі стежитиме за розвитком ситуації на сході України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Канада спостерігатиме за розвитком ситуації. Також ми будемо продовжувати працювати з партнерами і союзниками для того, щоб збільшити економічний тиск на Російську Федерацію з метою припинення її агресивних дій», – свідчить заява керівника канадського Міністерства закордонних справ.

Раніше генсек НАТО Йенс Столтенберг заявив про те, що в Альянсі зафіксували «наближення російських військ до українського кордону». Тоді лідер Альянсу звинуватив РФ в підтримці терористів на сході України.

Читайте також: