fbpx
Політика

В Міноборони України вирішили взяти на роботу волонтерів

Міністр оборони України Степан Полторак прийняв рішення посилити роботу відомства за рахунок волонтерів. Про це розповів помічник міністра Юрій Бірюков.

 «Міністром оборони було прийнято рішення посилити роботу міністерства за рахунок залучення професіоналів ззовні. В першу чергу професіонали будуть розглядатися серед волонтерів. Необхідні люди в різні департаменти МО. Поки це все, що пов’язано з речовим, продовольчим та медичним забезпеченням», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 При цьому Юрій Бірюков зазначив, що ті, хто претендує на роботу у відомстві, повинні бути готові до скромної зарплати і готовністю жертвувати своїм часом заради Батьківщини.

 «До кінця цього тижня приймаються і розглядаються резюме всіх аплікантів. З них забираються всі ті, хто в явному вигляді не відповідають. Решту запрошують на первинну співбесіду», – розповів він.

 Водночас, помічник міністра додав, що відібрані кандидати повинні бути готові до підписання добровільної згоди на проведення перевірки на детекторі брехні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «В ході цієї перевірки будуть задані три групи питань: 1. На ставлення до корупції та розкрадання. 2. На патріотизм до своєї країни. 3. На зв’язок з іноземними громадянами і спецслужбами. Все це потрібно провести і закінчити за один тиждень, так що часу не так багато», – повідомив Юрій Бірюков.

Читайте також: