fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Луганськ контролює п’яте розвідувальне управління ФСБ, – Москаль

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль стверджує, що ситуацію в Луганську повністю контролює п’яте головне розвідувальне управління ФСБ Росії. Його спеціально, в обхід договору про недопущення розвідувальної діяльності на території України та Росії, створив президент РФ Володимир Путін. Про це Геннадій Москаль заявив в ефірі політичного ток- шоу «Шустер LIVE».

Читайте: «Ми вже стільки натворили, що Україна нам цього вже ніколи не пробачить», – ополченець ДНР

«У Луганську сидить придністровська бригада повністю – це співробітники п’ятого головного розвідувального управління ФСБ. Воно називається управління оперативної інформації міжнародного співробітництва», – повідомив він.

Глава Луганської ОДА розповів, що свого часу українське ГРУ і зовнішня розвідка Росії підписали договір, який ратифікований Верховною Радою України, про недопущення розвідувальної діяльності одна проти одної.

«Щоб обійти цей договір, Путін своїм указом створює це п’яте головне розвідувальне управління ФСБ. Вони з нашою Службою безпеки України не мають ніяких договорів, нічого. Ось вони сьогодні контролюють територію України, Молдови та Грузії», – повідомив Геннадій Москаль.

Москаль про розвідку в Луганську (відео):

Читайте також: