Бойовики активізувалися в зоні АТО, – Тимчук

Як повідомив представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук, російсько – терористичні війська почали діяти більш активно в зоні проведення антитерористичної операції. За його словами, це, ймовірно, пов’язано з отриманням ними боєприпасів, які були доставлені так званими «гуманітарними» конвоями з Російської Федерації. Зокрема, як зазначив Дмитро Тимчук, за останню добу бойовики обстріляли позиції українських військ понад 40 разів.

 «Найбільш напружена ситуація на дебальцевському та донецькому напрямках – відповідно 18 і 10 вогневих ударів. Складною залишається обстановка в районі аеропорту міста Донецька – 5 обстрілів, н.п. Нікішине, Чорнухине – по 3 обстріли, н.п. Орлово – Іванівка, Гранітне, Могила Гостра, Золоте, Павлопіль, 31-й блок -пост – по 2 обстріли», – розповів Дмитро Тимчук.

 Тим часом, за словами Дмитра Тимчука, російське військове керівництво разом з підрозділами ФСБ на Донбасі докладає значних зусиль для підпорядкування окремих місцевих бандформувань єдиному командуванню.

Related Post

 «Фактично під виглядом т.зв. «Армії Новоросії» на окупованих територіях створено угрупування російських військ, що складається з підрозділів армії РФ і російських найманців, в яку включені окремі місцеві бандформування для другорядних і демонстраційних дій. У складі даних бандформувань, крім місцевих терористів, також знаходяться російські найманці», – повідомив він.

 При цьому Дмитро Тимчук звернув увагу на те, що зараз активно здійснюється вдосконалення системи постачання даного угруповання.

Leave a Comment