fbpx
Право

Через Пореченкова в Україні заборонили показ 69 фільмів і серіалів

Сьогодні, 4 листопада, стало відомо про те, що в українському Держкіно прийняли рішення заборонити демонстрацію майже 70 фільмів і серіалів, в яких знімався відомий російський актор Михайло Пореченков.

Читайте: В ОБСЄ прокоментували вчинок М.Пореченкова

Як повідомляють в прес – службі українського відомства, рішення було ухвалене після звернення Міністерства культури, Служби безпеки України, а також Національної спілки кінематографістів України.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

«3 листопада цього року в ході засідання експертна комісія рекомендувала Держкіно заборонити для кіно- і телепоказу, домашнього відео, публічного комерційного відео на території України 69 стрічок, у яких брав участь актор, режисер, продюсер – Михайло Пореченков», – свідчить повідомлення.

Читайте: "Пореченков стріляв по мирних жителях Донецька", – СБУ

На підставі зазначеного рішення Держкіно відмовляє у державній реєстрації зазначеним стрічкам.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, що недавно в Держкіно заборонили для показу в Україні три фільми за участю скандально відомого російського актора Михайла Пореченкова – "Піддубний", "Біла гвардія" та "Спецназ".

Читайте: Телеканал ICTV знімає з ефіру серіал за участю Пореченкова

На цей раз під заборону потрапили такі відомі серіали, як «Бандитський Петербург», «Вулиці розбитих ліхтарів» і «Убойная сила».
 

Читайте також: