fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи проводять в зоні АТО “екстрим-тури” вартістю від 1000 доларів

Терористи, що орудують на сході України, почали проводити в неспокійному регіоні екстрим – тури для туристів. Як повідомляє «Сегодня», бажаючих вивозять в міста на лінії фронту, де любителі екстриму можуть пожити в умовах війни.

При цьому, як повідомляють у Службі безпеки України, багато «гарячих голів» з Російської Федерації приїжджають групами по 7-8 осіб. Ціна за 3-4 дні такої поїздки стартує від 1000 доларів.

Щодо бажаючих відвідати зону антитерористичної операції, поспілкуватися з сепаратистами, постріляти з бойової зброї, то таких людей виводять безпосередньо на одного з ватажків терористів – Гіві.

«Групу зустрічають, екіпірують в амуніцію, видають зброю, а також видають каски з написом «Преса». Групу супроводжують, годують, забезпечують нічліг, а потім її повертають туди, звідки вона прибула. Під час таких поїздок «туристам» дають постріляти зі зброї. Ніякі страхові поліси до відома не беруться, оскільки «гарячі голови» розуміють, що можуть і не повернутися», – прокоментував ситуацію полковник Служби безпеки України.

Читайте також: