fbpx
Ситуація на Південному Сході України

СБУ опублікувала докази мародерства і рекету на Донбасі

Служба безпеки України отримала додаткові підтвердження фактів мародерства, а також розбоїв і грабежів, скоєних бойовиками терористичної організації «ДНР» на Донбасі. Як доказ, СБУ опублікувала в мережі телефонну розмову так званого «віце – прем’єр – міністра ДНР з силових питань» громадянина Російської Федерації Равіля Халикова з комендантом «будинку уряду» Анатолієм. Останній скаржиться «чиновнику», що підрозділ «Мотороли» їздить по відділеннях банку «Фінансова ініціатива» та забирає там гроші і золото.

«4-5 чоловік з озброєнням взяли одного регіонального представника, у якого є ключі, і ось по відділеннях банків їздять і забирають гроші і золото», – поскаржився комендант.

Також СБУ опублікувала телефонну розмову так званого «міністра оборони ДНР» громадянина України Володимира Кононова з бойовиком по кличці «Казбек». Останній розповідає, що в Шахтарську і Торезі чеченці влаштовують блокпости і вимагають з людей гроші. За інформацією «Казбека», в добу чеченці «збивають» близько двох мільйонів гривень.

СБУ представила докази рекету на Донбасі (відео):

Читайте також: