fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Росія готує теракти на «виборах» бойовиків, – Міноборони України

Російські спецслужби готують терористичні акти на нелегітимних «виборах», які проходять в самопроголошених «Донецькій народній республіці» і «Луганській народній республіці». Таку інформацію в соціальній мережі Facebook оприлюднив Олександр Данилюк, радник міністра оборони України.

«За наявною інформацією, російські спецслужби готують теракти на так званих "виборчих дільницях" на окупованій частині Луганської та Донецької областей. Відповідальність за жертви вони збираються покласти на український уряд», – заявив радник міністра оборони України.

У зв’язку з цим Олександр Данилюк нагадав про те, що українська армія не воює з цивільними особами, навіть якщо вони є зрадниками свого народу. Після цього радник міністра оборони сказав, що діям колабораціоністів після звільнення Донбасу даватимуть оцінку в правоохоронних органах.

Як відомо, раніше Служба безпеки України попередила про можливі теракти і провокації з боку бойовиків на «виборах» в самопроголошених «Донецькій народній республіці» і «Луганській народній республіці».

Нагадаємо, що сьогодні на захоплених територіях Донбасу терористи проводять нелегітимні «вибори». В Міністерстві закордонних справ Російської Федерації сказали, що збираються визнати результати нелегітимних «виборів» в «Донецькій народній республіці» і «Луганській народній республіці». В свою чергу, Захід застерігає Москву від таких дій.

Читайте також: