fbpx
Політика

Путін збільшив видатки на армію і хоче війни, – Нємцов

Російський опозиціонер Борис Нємцов розповів про плани керівництва РФ на майбутнє. За його словами, президент Російської Федерації Володимир Путін збільшив військові витрати своєї країни на 800 мільярдів рублів. Також російський опозиціонер запевняє, що Володимир Путін хоче війни. Таку думку відомий російський опозиціонер Борис Нємцов висловив в соціальній мережі «Фейсбук».

«Навіщо Російській Федерації визнавати вибори в "Донецькій народній республіці" і "Луганській народній республіці", якщо вони проходять не за законом, прийнятим у Верховній Раді України, а значить – прямо суперечать Мінським угодам? Під цією Мінською угодою стоїть, до речі, підпис Зурабова – представника Володимира Путіна», – заявив Борис Нємцов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Після цього російський опозиціонер попередив, що якщо російська влада визнає вибори терористів, то отримає нові санкції, ослаблення економіки і подальше падіння рубля. Борис Нємцов вважає, що єдиним поясненням таких дій можна вважати «свідому ескалацію конфлікту і використання "Донецької народної республіки" і "Луганської народної республіки" для подальшої війни"».

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Це логічно – Володимир Путін збільшив військові витрати на 800 мільярдів рублів і хоче війни», – підсумував Борис Нємцов.

Варто відзначити, що раніше в Міністерстві закордонних справ Російської Федерації сказали, що збираються визнати результати нелегітимних «виборів» в «Донецькій народній республіці» і «Луганській народній республіці». В свою чергу, демократична світова спільнота на чолі з представниками США і ЄС закликала Кремль не визнавати так звані «вибори».

Читайте також: