fbpx
Політика

Процес формування коаліції йде нормально – Тетяна Чорновіл

Піднімаючи питання формування парламентської коаліції, кандидат в народні депутати України від партії «Народний фронт» Тетяна Чорновіл сказала, що це нормально, що у кожної з сторін майбутньої коаліції є питання до іншої сторони. За її словами, процес формування коаліції йде нормально і якщо коаліція була створена за три дні, тоді б це дійсно свідчило б про хворобу держави.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Я не бачу ніяких проблем у створенні коаліції. Зараз в парламент пройшли національно -демократичні сили, і, повірте, домовитися – це не питання. Найбільша проблема зараз – це війна, а не коаліція», – сказала вона.

 Також Тетяна Чорновіл зазначила, що журналісти і громадські активісти, які проходять до Верховної Ради, будуть працювати єдиною командою, незважаючи на те, що вони і пройшли від різних політичних сил.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Ми побували в таких речах разом, пройти які – це вже випробування, а ми їх пройшли разом. І повірте, це нас зцементувало. Насправді ми – команда, яка буде діяти разом, незважаючи на те, що ми знаходимося в різних політичних силах», – підкреслила вона.

Читайте також: