fbpx
Футбол

В ФФУ прокоментували скандальну відео-візитку ЧС-2018

Керівник Департаменту інформації Федерації футболу України Павло Терновий дав свою оцінку скандальної відео – візитці чемпіонату світу- 2018. Нагадаємо, що чемпіонат світу- 2018 пройде в Росії. На відео – візитці чемпіонату світу, яка була представлена ​​громадськості на днях, півострів Крим був відзначений як частина території Російської Федерації.

«На даний момент ми так і не почули позицію ФІФА з цього приводу. Нам цю позицію ніхто не озвучував. Можу сказати тільки від імені Федерації футболу України, що цей ролик ми бачили і нам відомо про його існування. Крім цього, ми чітко бачили те, що на цьому ролику територію Криму відзначили як територію Російської Федерації. М’яко кажучи, нас це збентежило, і ми дуже здивовані», – розповів журналістам про свої враження від ролика представник Федерації футболу України Павло Терновий.

«Реакція з нашого боку буде однозначно! В найкоротші терміни збираємося сформулювати і висловити свою думку і позицію з цього приводу», – підсумував футбольний чиновник.
 

Читайте також: