fbpx
Політика

“Свободу” почали зливати одразу після Майдану”, – Тягнибок

Лідер політичної сили «Свобода» Олег Тягнибок заявив про те, що очолювана ним партія має право не дотримуватися домовленостей з іншими політичними силами, які раніше входили в коаліцію. Таку заяву Олег Тягнибок зробив під час мітингу під будівлею Центральної виборчої комісії. Про це повідомляє кореспондент «РБК – Україна».

«Зливати «Свободу» почали не тільки зараз, під час виборів. Нас почали зливати одразу після Майдану. Зважаючи на все це, «Свобода» не зобов’язана дотримуватися домовленостей, які були укладені з іншими партнерами по коаліції», – заявив під час мітингу лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За словами Тягнибока, непроходження його партії до нової Верховної Ради грає на руку, перш за все, Кремлю і російському президенту Володимиру Путіну.

«Йому ж буде набагато простіше домовитися з представниками ліберальних партій, а не з депутатами від «Свободи», – впевнений Олег Тягнибок.

Нагадаємо, що згідно з останніми підрахунками Центральної виборчої комісії, «Свободі» не вдалося подолати 5 % бар’єр для того, щоб пройти до Верховної Ради.
 

Читайте також: